Tack för att du vill stötta podden!

Godnattstund har nu ungefär 50.000 unika lyssnare i månaden. Varje dag sker cirka 5-10.000 lyssningar. Det är underbart att podcasten tas emot med så öppna armar. För många har Godnattstund blivit en rutin – som att borsta tänderna.

Drömmen vore att öka antalet avsnitt per vecka. Tänk om vi till och med kunde släppa ett avsnitt om dagen. Där är vi inte nu. Väldigt långt ifrån – och de fyra avsnitt vi släpper i månaden går vi back på. Det kostar en hel del arbetstid att skapa podden och där till kommer det server-, teknik- & ljudläggningskostnader etc.

Med din hjälp så kan Godnattstund fortsätta. Så här kan du stötta utifrån hur du själv känner att just du vill bidra

Swisha direkt till Godnattstund.
Swish-nummer: 1232914760

Bli månadssupporter och ge lite varje månad. Om du fyller i ditt mobilnummer här nedan så får du en gång i månaden en sms-förfrågan om att stötta podden via Swish. Det är självklart helt frivilligt – och du binder inte upp dig på någonting genom att fylla i ditt nummer. Du kan dessutom när som helst avregistrera dig. Om en tredjedel av alla lyssnare gav 15 kronor i månaden skulle vi kunna släppa ett avsnitt om dagen.

Prenumerera på Nyhetsbrevet.
I nyhetsbrevet kommer vi skriva om möjligheter för er som lyssnare att stötta podden. Exempelvis ”Tipspromenad med rabattkod”. Vi använder också nyhetsbrevet för att ställa frågor till er föräldrar om poddens innehåll och möjligheter till utveckling framåt.

Fyll i din mailadress nedan – så kommer du få ett nyhetsbrev. Du kan när som helst sluta prenumerera.

Sprid podden till vänner! Då får podcasten fler lyssnare och fler som kan tänka sig att stötta på olika sätt. Dessutom får många fler en härlig stund på kvällen.

Stort tack för att du lyssnar på podden.
Team Godnattstund